Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 Eetcafé van ontmoeting

Op dinsdagavond 22 september ging het eerste Eetcafé van Ontmoeting van start. Een groep van ruim 35 enthousiaste mensen is bij elkaar gekomen in De Baron om elkaar te ontmoeten. De avond begon met een maaltijd. Er stond heerlijke tomatensoep en pompoensoep op het menu, bereidt door de vrijwilligers van Vrijzinnigen Bennekom. Na de soep gingen er bolletjes met ham en kaas rond.
Nadat men verzadigd was, begon het tweede deel van de avond: de ontmoeting. Het thema van de avond was ‘ouderdom anno 2015’. De inleiding werd gehouden door Froukje Davidse, pastoraal medewerkster bij Opella. Na de inleiding werd er in groepjes verder gepraat over het thema; ‘wat is oud?’ en ‘hoe voelen de deelnemers zich als ouderen?’ De gesprekken liepen uiteen, maar iedereen deed enthousiast mee. 
Na het eetcafé kwamen er gelijk weer nieuwe aanmeldingen binnen. Er kan dus gesteld worden dat het eerste eetcafé een groot succes was!
Weet u nog iemand die het leuk zou vinden om mee te eten en te praten bij het Eetcafé van Ontmoeting? Opgave is mogelijk door het nummer 06-30189936 te bellen, of door aanmelding via de site, www.eetcafevanontmoeting.nl.